Salutació de l'Alcalde

Benvinguts i benvingudes a la web de l’Ajuntament de Casserres,

Aquesta web ha de recollir tota la informació que pugui ser d’interès per la gent de Casserres, per la que s’està plantejant viure a Casserres o per qui ens vulgui venir a visitar.

El millor de Casserres és la seva gent i, especialment, la gent que fa coses i s’implica en la comunitat. Així doncs, a Casserres gaudim d’un teixit social, esportiu, comercial... meravellós, i ens és impossible descriure’l en aquest web. Us animem a seguir tot aquest teixit a les seves xarxes!

Pel que fa a l’Ajuntament, si bé la web conté informació important com poden ser les ordenances fiscals, les publicacions de modificacions urbanístics i demés, el canal de comunicació més eficient per estar al dia del que passa a Casserres és l’INFO Casserres, un canal de difusió per WhatsApp. Per apuntar-t’hi, només cal enviar un missatge amb el text “ALTA” i el teu nom i cognoms al 628 01 47 64 i guardar-te el contacte.

Finalment, només em resta posar-me a la vostra disposició, així com la resta d’Equip de Govern. La manera més fàcil de contactar amb mi és al meu correu electrònic: subiranaped@casserres.cat.

Molta salut,


Eduard Subirana Parramon
Alcalde de Casserres

Darrera actualització: 8.11.2023 | 12:12
Darrera actualització: 8.11.2023 | 12:12