Notícies

 • AJUDES PER LA INSTAL·LACIÓ DE PLAQUES FOTOVOLTAIQUES 24 de setembre de 2021

  Dubtes més freqüents sobre les ajudes per a la instal·lació de plaques fotovoltaiques:

 • Caminada popular 2021 Caminada popular 2021 5 de setembre de 2021

  Dissabte que ve, 11 de setembre, celebrarem la Diada de Catalunya amb la 27a edició de la Caminada Popular Vila de Casserres.

 • RECORD A LES VÍCTIMES DE LA COVID-19 DEL BERGUEDÀ 31 d'agost de 2021

  Les persones que tinguin familiars o amics que hagin perdut la vida a conseqüència de la pandèmia trobaran a l'Ajuntament les orenetes de paper on podran escriure el nom de la persona difunta juntament amb un missatge de comiat, i dipositar-ho dins d'una urna que s'entregarà a l'organització.

 • Protocol Festa Major 2021 26 d'agost de 2021

  S'acosta la Festa Major 2021 i l'Ajuntament de Casserres ha dissenyat un protocol a seguir per les diferents activitats, donant resposta a temes com la covid-19 però també l'accessibilitat per a totes les persones.

 • AJUTS MUNICIPALS AL TEIXIT COMERCIAL I PRODUCTIU DE CASSERRES PER LA IMPLANTACIÓ DEL PORTA A PORTA 19 d'agost de 2021

  Subvenció per ajudar al sector comercial i productiu del municipi de Casserres a assumir la despesa derivada de la implantació del sistema de recollida selectiva "Porta a Porta" a Casserres, es tracta d'un ajut únic per aquells establiments que compleixin els requisits per poder-la demanar.

  Hi ha temps per presentar la sol·licitud fins al 20 de desembre de 2021 o fins que s'esgoti el pressupost destinat a aquesta subvenció.

  La quantia de la subvenció serà del 100% de l'increment entre la taxa pagada l'any 2020 i la taxa pagada l'any 2021 amb un límit de 200,00 € i s'efectuarà en un únic pagament.

  Trobareu les bases i la sol·licitud en l'apartat "DOCUMENTACIÓ", per poder presentar la documentació ho podreu fer a través de la seu electrònica via instància telemàtica o bé presencialment a les oficines de l'Ajuntament.

 • Nova dinamitzadora de la gent gran 16 de maig de 2021

  A l'Ajuntament de Casserres, amb col·laboració amb el Consell Comarcal del Berguedà i la Diputació de Barcelona, estrenem dinamitzadora de la gent gran.

 • Casserres obté la distinció Biosphere 25 d'abril de 2021

  Recentment s'ha aconseguit la distinció de Compromís de Sostenibilitat de Biosphere, que acredita que Casserres és una destinació turística implicada en la sostenibilitat.

 • ITV per a la maquinària agrícola 25 d'abril de 2021

  L’empresa Applus+ Iteuve ens acaba de fer saber que té previst desplaçar la seva unitat mòbil ITV per a la maquinària agrícola a Casserres.

 • Memòria explicativa sobre la liquidació del 2020 25 d'abril de 2021

  Aquesta memòria explica els conceptes bàsics de comptabilitat pública que serveixen per avaluar un exercici (un any comptable) i l'estat econòmic de l'Ajuntament i hi posa números.

 • Mapa de capacitat acústica 10 d'abril de 2021

  El passat Ple es va aprovar per primera vegada el Mapa de Capacitat Acústica de Casserres.

 • Pla de Joventut 10 d'abril de 2021

  En el passat Ple també vam aprovar el Pla Local de Joventut.

 • Exposició VENCEDORS i VENÇUTS Exposició VENCEDORS i VENÇUTS 3 d'abril de 2021

  És una exposició itinerant promoguda pel Memorial Democràtic de la Generalitat de Catalunya amb la col·laboració d'Òmnium Cultural. A Casserres, es podrà visitar gratuïtament al Local Cultural aquest cap de setmana (3 i 4 d'abril) i el següent (10 i 11 d'abril) al matí (11:00 - 13:00) i a la tarda (17:00 - 19:00). El Local Cultural estarà ventilat i hi haurà gel hidroalcohòlic a l'entrada: la mascareta i la distància són obligatòries, òbviament.

 • Nous espais per a la brigada i altres serveis municipals 2 d'abril de 2021

  Aquesta setmana s'ha formalitzat el contracte de lloguer perquè l'Ajuntament de Casserres utilitzi la nau industrial del Camí Cardona 44 on fins fa uns mesos desenvolupava la seva activitat Molles Malé. La intenció de l’equip de govern és comprar definitivament aquesta nau industrial durant el 2022, el que segurament suposa la inversió més important d’aquesta legislatura.

 • Instal·lació fotovoltaica a la teulada del pavelló 2 d'abril de 2021

  En els propers mesos es farà la instal·lació de les plaques fotovoltaiques a la teulada del pavelló municipal.

 • Repartiment plaques Codi 112 Repartiment plaques Codi 112-emergències per a les masies 28 de març de 2021

  Des d'ara mateix, totes les persones propietàries d'equipaments aïllats poden passar a buscar el seu imant a l'Ajuntament

 • Novetats fibra òptica al municipi 28 de març de 2021

  Aquesta setmana s’estan duent a terme les esperades obres que faltaven per portar la fibra òptica de la Xarxa Oberta de Catalunya a Casserres. Després de molta pressió, estan realitzant la connexió entre la baixada de Cal Bernadàs amb la rotonda de les Tres Creus, els últims metres que faltaven per l’arribada de la fibra òptica a Casserres. 

 • L'espai jove en procés L'espai jove en procés 28 de març de 2021

  Ja estan inicades les obres del nou Espai Jove a Casserres.

 • Nou web institucional Estrenem el nou web de l'ajuntament 3 d'octubre de 2018

  L'ajuntament estrena la nova pàgina web institucional, facilitant un instrument d'informació, de gestió i d'atenció a la ciutadania.

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49