CONSULTA PRÈVIA: Modificació puntual de les NN.SS. de Planejament. Adaptació al P.D.U. de les Colònies del Llobregat Casserres Memòria

Divendres, 2 de juny de 2023

Consulta prèvia sobre l'aprovació de la Modificació Puntual de les NN.SS. de Planejament. Adaptació al P.D.U. de les Colònies del Llobregat (AMETLLA DE CASSERRES).

L'Ajuntament de Casserres ha iniciat el procés de Modificació Puntual de les NN.SS. de Planejament de l'Ametlla de Casserres.


L'abril del 2022 l'Ajuntament de Casserres va rebre el suport Tècnic a través del Catàleg de la Diputació de Barcelona per redactar la Modificació Puntual de les NN.SS. de l'Ametlla de Casserres per adaptar-les al Pla Director Urbanístic de les Colònies del Llobregat. El mes de gener es va produir la primera reunió de treball entre l'equip redactor, la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Casserres on es van determinar l'objecte del suport tècnic i les diferents fases de treball previstes.


Amb l'objectiu de millorar la participació de les persones interessades en el procediment d'elaboració de les normes, i amb caràcter previ a la confecció i aprovació inicial de la Modificació puntual de les NN.SS. de Planejament per adaptar-les al Pla Director a l'àmbit de l'Ametlla de Casserres, es porta a terme una consulta pública per recollir l'opinió dels veïns, així com les organitzacions més representatives que puguin tenir interès, de conformitat amb el que estableix l'article 33 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, pel procediment administratiu comú de les administracions públiques.


La ciutadania, les organitzacions i les associacions que així ho considereu, podeu fer arribar les vostres opinions, els vostres suggeriments i/o les vostres aportacions, sobre els aspectes plantejats en aquest anunci fins al dia 15 de juliol de 2023.
L'aportació, opinió i/o suggeriments haurà de fer-se arribar mitjançant instància genèrica de la pàgina web o presencialment a l'Ajuntament de Casserres el dilluns, dimecres, dijous i divendres de 9:00 a 14:00 H dimarts i dijous de 16:00 a 19:00 H.

Darrera actualització: 2.06.2023 | 11:03