Residència de la tercera edat l'Onada

La nostra Residència disposa de 50 places entre públiques i privades.

També compta amb 25 places de Centre de Dia i amb una plataforma complerta i variada de “serveis”, gràcies als quals els usuaris poden entrar simplement a prendre un cafè o a menjar.

Ofereix un ambient còmode i personalitzat. Està situada al centre del poble, la qual cosa permet una oberta comunicació amb la vida quotidiana i festiva de la nostra vila, amb les respectives famílies, i amb els veïns i veïnes del nostre poble que a les tardes comparteixen vivències i activitats en el Local d’esbarjo.

L’edificació, l’equipament i les instal·lacions són òptimes per a la qualitat de la vida dels usuaris. És un edifici acollidor i amb molta lluminositat.

L’equip humà, la metodologia, el funcionament i la gestió és portada a terme per l’Onada Serveis, que té per objectiu aconseguir la millora continuada de l’organització i la satisfacció.

L’edifici és emblemàtic per a la comunitat, ja que durant molts anys hi va estar ubicat el cinema del poble. L’edifici va ser condicionat conservant elements tradicionals.

Pg. Bisbe Comellas, 75 - 08693 Casserres - Barcelona
Telèfon: 93-822.50.00
Darrera actualització: 18.01.2018 | 16:27