Pla de Joventut

Dissabte, 10 d'abril de 2021 a les 00:00

En el passat Ple també vam aprovar el Pla Local de Joventut.

Els Plans Locals de Joventut són uns instruments tècnics que, teòricament, han d’endreçar la política municipal encarada al jovent durant quatre anys. Això, per ajuntaments petits sense personal tècnic de joventut, acostuma a no ser molt eficient, però el disseny d’aquests Plans Locals de Joventut ens serveix com a excusa per trobar-nos amb el jovent, conèixer les seves necessitats i veure què hi podem fer.

El projecte de l’Espai Jove, de fet, respon a una necessitat que s’ha detectat en els últims tres plans de joventut (del 2012 al 2021). Aquest és, amb diferència, el repte més important d’aquesta legislatura en matèria de joventut i des de l’Ajuntament l’estem executant amb molta il·lusió. El Pla Local de Joventut inclou tots els serveis que dona el Consell Comarcal del Berguedà en aquesta matèria i implica una visió més global del jovent.

Adjuntem, doncs, el Pla Local de Joventut aprovat la setmana passada i també adjuntem el Pla d’Usos del nou Espai Jove, que ja havíem fet públic anteriorment. Finalment, volem animar a tot el jovent (entre 12 i 25 especialment) que hi estigui interessat en entrar al grup de WhatsApp CASSERRES JOVE que agrupa ja més de 40 persones. Per entrar-hi, cal sol·licitar-ho a al mateix WhatsApp de l'Ajuntament (628 01 47 64).

Darrera actualització: 10.04.2021 | 13:42