Nova dinamitzadora de la gent gran

Diumenge, 16 de maig de 2021

A l'Ajuntament de Casserres, amb col·laboració amb el Consell Comarcal del Berguedà i la Diputació de Barcelona, estrenem dinamitzadora de la gent gran.

La dinamitzadora és la Míriam Oró i s'ocupa de la dinamització de Casserres i d'altres pobles del nostre entorn: l'Espunyola, Montclar, Montmajor, Olvan i Sant Julià de Cerdanyola. 

Aquest servei té com objectiu promoure un envelliment actiu en un entorn de socialització. Amb aquest objectiu i una mirada inclusiva intentarem fomentar activitats no només dirigides a les persones grans de Casserres, sinó que incloguin totes les altres persones del municipi.

A partir d'ara, la Míriam serà a la biblioteca un matí i una tarda i us animem, especialment a la gent gran, a passar a conèixer-la i a exposar-li qualsevol proposta que tingueu:
- Els dijous, de 09:30 a 13:30
- Els divendres, de 15:00 a 17:00

També podeu contactar amb ella al telèfon 681 35 62 12 en el mateix horari o deixant un missatge (ella us respondrà quan estigui en horari laborable).

Per tal de poder començar a treballar en l’organització d'activitats i conèixer millor Casserres, la seva gent gran, les seves inquietuds i els seus interessos, la Míriam i l'Ajuntament us demanem a totes les persones grans que ompliu aquest formulari: https://forms.gle/QB92hhtCRifqAvTb6

Darrera actualització: 16.05.2021 | 14:02