LLIBRES BIBLIOTECA

Dimecres, 3 de gener de 2024

Ja fa uns mesos que l'antiga biblioteca s'obre només per activitats concretes, pròximament serà crear un espai renovat, acollidor i funcional per les activitats que s'hi desenvolupen actualment i per les que s'hi puguin fer en un futur, encarat especialment a la gent gran.

Per tant, per fer-ho, primercal endreçar i netejar.

La biblioteca compta en l'actualitat amb desenes de llibres del segle passat que ja han fet el seu servei públic i la intenció és dona'ls-l'hi una segona oportunitat, ja que alguns dels llibres són molt estimats per la gent de Casserres:

Potser el primer llibre que vas llegir encara és a la biblioteca?
O...
La col·lecció que li agradava tant a la teva canalla?

Així doncs, agradaria compartir amb tothom qui vulgui tots els llibres de la biblioteca. N'hi ha per triar i remenar i els hem llistat, amb la notícia s'adjunta una llista en format PDF.

Cada persona podrà reservar els que més li interessin contestant al WhatsApp de difusió de l'ajuntament abans de dijous al vespre.

Aquest divendres, coincidint amb la Fira de Reis, romandrà oberta la biblioteca de 10:00 a 13:00 per entregar tots aquests llibres i perquè, qui vulgui, hi faci un volt i se'ls torni a mirar.

Darrera actualització: 3.01.2024 | 13:33