HORARI DEL BIBLIOBÚS PER AQUEST NOVEMBRE

Dijous, 29 d’octubre de 2020

A partir del dimarts 3 de novembre es canvia l'horari d'obertura al públic del Bibliobús Cavall Bernat a Casserres. 

El nou horari, que s'aplicarà en principi almenys durant aquest mes de novembre, serà de 16.30 h. a 18.00 h. 

Aquesta modificació d'horari s'ha modificat davant la greu situació sanitària que estem patint, la Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona ha optat per prorrogar els horaris excepcionals que van entrar en vigor quan vam reprendre el servei el 25 de juny i que suposen reduir l'horari d'obertura del servei així com aplicar altres restriccions i mesures d'higiene i seguretat.

L'horari actual de funcionament es va planificar d'entrada per als mesos d'estiu i buscava evitar les hores de màxima calor. Ara que ja som a la tardor i s'ha escurçat el dia hem considerat que avançar l'hora d'arribada al municipi ens permet aprofitar al màxim la llum natural i gaudir d'unes temperatures i condicions generals més favorables tant per als usuaris com per als propis treballadors del bibliobús tenint en compte que hem de seguir prioritzant la dispensació del servei a l'exterior.

L'impacte d'aquesta modificació horària preveiem que serà mínim i pot afavorir i facilitar l'afluència de gent al bibliobús.

També podeu consultar, entre d'altres, a l'enllaç de la Biblioteca Virtual https://bibliotecavirtual.diba.cat/es/bibliobus-cavall-bernat. 

 

Gràcies per la vostra col·laboració i disculpeu la successió de modificacions en calendaris i horaris i les molèsties i confusió derivades de l'adopció d'aquestes mesures amb tan poca antelació.

Darrera actualització: 29.10.2020 | 12:19