FLEXITRANSPORT NOVA APP!

Dijous, 25 de gener de 2024

Com a usuari/a del servei de transport a demanda del Berguedà, et volem informar que, a partir del proper dilluns, 29 de gener de 2024, l’aplicació de mòbil TAD CAT deixarà de ser operativa, i ja no es podrà utilitzar per sol·licitar aquest tipus de servei. En el seu lloc, a partir d’aquesta data, es podrà utilitzar l’app FLEXITRANSPORT , que ja podeu trobar a Google Play o iOS.

Us recomanem que, uns dies abans de la posada en funcionament d’aquesta app, us la descarregueu i us registreu com a usuaris, introduint les vostres dades personals. Una vegada registrats, ja podreu començar a utilitzar aquesta aplicació.

L’aplicació mòbil FLEXITRANSPORT permet:

  • Fer sol·licituds en qualsevol moment
  • Consultar les dades del servei sol·licitat
  • Modificar la vostra reserva
  • Anul·lar una reserva

A més, és una aplicació molt més intuïtiva i més fàcil d’utilitzar que l’anterior, la qual cosa us facilitarà tot el procés de reserva de sol·licituds.

Si voleu més informació sobre el servei i l’app del Flexitransport, accediu a aquest enllaç: https://sites.google.com/amtu.cat/flexitransport-app-usuari , on també trobareu un tutorial de com utilitzar la nova aplicació.

Tanmateix, si encara preferiu fer les reserves per telèfon, podeu seguir sol·licitant els serveis de transport a demanda a través del 900 69 65 66.

Recordeu que, tant si feu les reserves per telèfon com per l’app, les sol·licituds s’han de fer amb 1 dia d’antelació com a mínim.

Desitgem que la utilització d’aquesta nova aplicació suposi una millora en l’eficiència d’un servei que considerem que és essencial per als ciutadans de la nostra comarca, ja que garanteix l’accés al transport públic a tothom, visqui on visqui.

Darrera actualització: 25.01.2024 | 10:24