FESTES: Dissabte 17 de desembre de 2022, ple d'activitats per a petits i grans!

Dimecres, 14 de desembre de 2022

Arriben les festes i diferents entitats (associacions, clubs esportius, voluntaris i voluntàries...) organitzen un munt d'activitats, a més d'altres organitzades pel mateix Ajuntament.

En especial, aquest dissabte 17 de desembre trobareu un munt d'activitats durant tot el dia, organitzat per diferents entitats del poble, tant per petits com per grans!

10:30H FUTBOL INFANTIL

AL MUNICIPAL LLUÍS CALVERAS 

Casserres CF - UE Avià B (Prebenjamí)

11:30H TALLER DE CUINA INFANTIL

A L'ATENEU FEMINISTA LA PASTORA

Taller de Cuina Infantil amb el llibre Dinar al carrer de la Magrana, 10 (l'autora és Felicitat Sala i està editat en català per Dimoni Pelut Edicions).

Aquest taller, organitzat per l'Ateneu Feminista La Pastora estarà impartit per la Cristina Macià, educadora infantil, i dirigit a canalla menor de 10 anys (els infants més petits hauran d'estar acompanyats per algun/a adult). El llibre és un recull de receptes d'arreu del món i està editat pensant per cuinar amb infants. Hi haurà alguns exemplars a la venda el mateix dia del taller. 

La inscripció no és imprescindible, però podeu reservar plaça pel vostre infant a ateneufeministalapastora@gmail.com o a les seves xarxes socials.

Més informació del llibre a https://www.eldimonipelut.cat/dinar-al-carrer-de-la-magrana-10

12:00H FUTBOL INFANTIL

AL MUNICIPAL LLUÍS CALVERAS 

Casserres CF - Cardona CF B (Benjamí)

16:00H FUTBOL SALA MASCULÍ

AL PAVELLÓ DE CASSERRES

Gruestock FS Casserres - Sant Gervasi FS

17.00H CONCERT DE NADAL 2022

A L'ESGLÈSIA PARROQUIAL

El primer acte estrictament de Nadal serà el organitzat pel Grup Cantaire Sant Bartomeu i que compta amb les actuacions de la Coral Infantil, la Coral Jove i la Coral Sant Bartomeu. 

Se sortejarà una panera (cedida per la Carnisseria M. Carme) i una caixa de cava (cedida per Pons i Espona) per recaptar fons per La Marató de TV3.

19.30H QUINTO INFANTIL I SEGUIDAMENT EL QUINTO!

AL PAVELLÓ DE CASSERRES

El Quinto infantil estarà ple de sorpreses i regals espectaculars seguit del tradicional Quinto!

Hi haurà servei de barra SOBRETOT la venda d'entrepans calents boníssims a les 20H a càrrec de les nenes i els nens de 6è.

Durant tot el Quinto hi haurà música i molt bon ambient, també s'informarà del LOGO GUANYADOR de l'AFA Princesa Làscaris.

L'equip de govern, vol agrair la tasca que realitzen voluntàriament tantes persones per fer d'aquestes festes unes festes tan màgiques i populars.

 

Darrera actualització: 14.12.2022 | 14:28