FESTA MAJOR D'ESTIU 2020

Dimecres, 26 d'agost de 2020 a les 13:45

Ja tenim aquí la Festa Major d'Estiu de Casserres 2020!! 

Aquesta, serà una Festa Major diferent, però organitzada per la Comissió de Festes i totes les entitats amb il·lusió, seguint sempre els protocols de seguretat que, en aquests temps, ens toca seguir ben de valent.

En data 25 d'agost, va haver-hi reunió de la Comissió de Festes per valorar les últimes notícies que han sortit respecte a la Festa Major. Si bé és cert que encara no ha sortit publicat al DOGC el que va avançar el govern el dilluns al migdia, no tenim cap indici per pensar que es prohibiran les festes majors com la que hem organitzat. La voluntat de la Comissió de Festes i de l’Ajuntament és tirar-la endavant, si la llei i la meteorologia ho permeten.

Així doncs, en aquesta reunió  es va aprovar el PROTOCOL d’aquesta festa major per poder gaudir d’uns dies de celebració i cultura fent front a la propagació de la COVID-19. 

JOC DE L'ASSASSÍ

Aquesta és, l’activitat més innovadora d’aquest any, el clàssic joc de l’ASSASSÍ, ara des del mòbil. Aquest joc està produït per Artic Game Apps (un petit grup de joves emprenedors/es del Bages) i consisteix en eliminar el màxim d’objectius que se’t posin per davant. Per fer-ho, cal que entris, entre avui dimecres i demà dijous, a la pàgina web (http://jocassassiapp.cat/game/29) des del mòbil i segueixis els següents passos (són menys de cinc minuts): 

1️⃣ Crea el teu usuari (amb el teu nom, email i contrasenya)

2️⃣ Crea el teu perfil (amb sobrenom, foto de la cara i breu descripció)

3️⃣ Afegeix el teu telèfon (només serà visible per l’administració)

Quan hagis completat aquests passos hauràs entrat a la partida. A les 10 del matí del divendres començarà la partida i tindràs disponible el teu objectiu: una altra persona que s’hagi inscrit a la partida casserrenca. Per eliminar-lo, hauràs de trobar-lo pel carrer, als concerts, a la sala d’exposicions, etc. i guixar-lo amb un bolígraf, un retolador, un subratllador, etc. Evidentment, tot això amb mascareta!

Qui segueixi viu diumenge al vespre i hagi aconseguit acabar amb més objectius, s’emportarà l’honor i glòria de ser la primera persona campiona de l’ASSASSÍ a Casserres (i potser algun premi gentilesa de l’Assemblea de Joves). 

Cliqueu aquí per veure el vídeo promocional!

Darrera actualització: 26.08.2020 | 14:26