FESTA JOVE MARÇ MARÇOT

Dijous, 21 de març de 2024

L'Assemblea de Joves de Casserres organitza, aquest dissabte a la nit al Pavelló, la Festa Jove Març Marçot amb el DJ Simmons.

L'entrada costa 5€ i està autoritzada a partir de 16 anys.

Per intentar minimitzar al màxim les molèsties que ocasionen les festes joves (a Casserres i arreu) s'han près les següents mesures:
 
1️⃣ L'Assemblea comptarà amb un equip de seguretat de 4 persones que vetllarà perquè la festa sigui lliure de violències de tot tipus.
 
2️⃣ L'Ajuntament va pactar fa mesos amb els Mossos d'Esquadra aquesta data per poder disposar d'una patrulla planificada a Casserres. La Volta a Catalunya a Berga el mateix dia ho ha complicat una mica, però avui s'ha confirmat que està planificada. 
 
3️⃣ Tot i que la seguretat ciutadana als espais públics és una competència exclusiva dels Mossos d'Esquadra, hem contractat, de 22:00 a 06:00, 4 informadors/es d'una empresa de seguretat perquè tanquin el carrer Escoles i tots els seus accessos per pacificar la zona i evitar acumulacions de cotxes a la zona del Parc Infantil, com és costum.
Aquestes persones també seran encarregades de notificar als Mossos d'Esquadra qualsevol comportament que pugui ser sancionable.
 
4️⃣ Es col·locaran tanques per tancar aquests accessos al voltant de les 22:00, i també altres vials i solars de l'entorn del pavelló.
 
5️⃣ Per promoure un consum responsable, i mitigar els efectes de l'alcohol, la barra de l'Assemblea regalarà aigües i hi haurà una food-truck fora del pavelló perquè el jovent tingui la possibilitat de comprar menjar.
 
6️⃣ Finalment, la brigada començarà a treballar just després d'acabar la festa per netejar els entorns del pavelló.
Darrera actualització: 21.03.2024 | 13:52