EL BIBLIOBÚS CAVALL BERNAT REPRÈN L'ACTIVITAT!

Dilluns, 22 de juny de 2020 a les 10:00

Els bibliobusos de la Diputació de Barcelona reprenen el servei a partir del dia 25 de juny!

Us informem que els horaris i les rutes s’han reajustat temporalment d’acord amb el procés gradual de desconfinament. S’ha reduït l’horari d’atenció al públic però sense modificar el dia de la setmana i la freqüència de pas.

El bibliobús Cavall Bernat tornarà a Casserres els dimarts de 18:00 a 19:30 h els dies 30 de juny, 7, 14 i 21 de juliol, 1, 8, 15, 22 i 29 de setembre. 

Ara bé, el seu servei es veurà afectat per la situació actual seguint aquestes mesures: 

1) Els serveis habilitats per aquest període són el préstec i la devolució de documents, la informació bibliogràfica i la informació general. En aquests moments els usuaris no podran accedir a l’interior del vehicle, i és per això que l’atenció a l’usuari es durà a terme a l’exterior del bibliobús, respectant en tot moment les mesures higièniques i sanitàries recomanades.

 

2) Per tal de facilitar al màxim l’accés a la lectura, el bibliobús promourà la petició prèvia de documents per diferents canals: a través del formulari Connecta, el correu electrònic o el telèfon, els usuaris podran fer la petició prèvia dels documents desitjats. A més, el personal dels bibliobusos reforçarà el seu vessant prescriptor i prepararà seleccions bibliogràfiques atractives i interessants per al públic.

Tel. 649093980

b.cavallbernat@diba.cat

Esperem que la represa del servei de bibliobús tingui una bona acollida i que ben aviat es puguin anar restablint els horaris i els serveis habituals.

 

Més informació a:

https://bibliotecavirtual.diba.cat/bibliobusos

Darrera actualització: 22.06.2020 | 10:59