CASSERRES 2030: DIÀLEGS SOBRE LA SOSTENIBILITAT

Dimecres, 30 de setembre de 2020

[NOTICIA INICIAL A SOTA]

Les trobades telemàtiques sobre la sostenibilitat a Casserres seran, de 18:30 a 20:00, els dimecres 21 d'octubre, 4 de novembre i 18 de novembre.

L'enllaç per accedir-hi és el següent: https://zoom.us/j/99524624485

Si vols assistir a aquestes trobades però tens problemes tècnics, envia un WhatsApp al 628 01 47 64 i buscarem la solució perquè puguis ser-hi present.

Casserres hauria de ser energèticament autosuficient? Com podem tenir cura de la biodiversitat del municipi? Com ens afecta l’emergència climàtica i què hi podem fer nosaltres? Aquestes i altres qüestions són les que tractarem durant el procés de debat públic “Casserres 2030: Diàlegs sobre la sostenibilitat”, que començarà el proper dissabte 10 d’octubre en una sessió presencial davant de l’Ajuntament.

Aquests diàlegs s’emmarquen en la voluntat de l’Ajuntament de Casserres d’abordar l’Agenda 2030 del municipi, és a dir, de contribuir als esforços internacionals per atènyer els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) marcats fa 5 anys per les Nacions Unides.

Durant els propers dos mesos i en cinc sessions, a Casserres debatrem sobre la sostenibilitat del municipi i sobre què hi podem fer com a veïns i veïnes. Aquests debats han de ser el punt d’inici d’una transició del nostre poble cap a un model més sostenible, just i equitatiu, de la mà d’un grup de persones implicades en el futur de Casserres. L’objectiu d’aquesta primera etapa és definir els reptes de Casserres en termes de sostenibilitat i com es podria treballar col·laborativament per aconseguir-los.

Per tot això, us convidem a participar a la primera sessió del procés de debat, que tindrà lloc el dissabte 10 d’octubre de 2020, d’11h a 13h, davant l’Ajuntament (en cas de pluja, la sessió tindrà lloc al Local Cultural - aforament: 40 persones).

Paral·lelament a aquesta trobada per joves i adults, l’Ajuntament ofereix gratuïtament una activitat per a infants de 3 a 12 anys relacionada amb la sostenibilitat i el medi ambient. S’organitza aquesta activitat en paral·lel per facilitar el màxim l’assistència familiar.

La sessió tindrà lloc a l’aire lliure, i a més es prendran les següents mesures de protecció davant la COVID:

  • Ús obligatori de mascareta
  • Distància de seguretat de 2 m
  • Gel desinfectant disponible

Aquest procés compta amb el suport del Servei d'Agenda 2030 i Participació de la Diputació de Barcelona.

 

Darrera actualització: 19.10.2020 | 20:54