AVUI DILLUNS 22 DE JUNY OBRIM LES PISCINES DE CASSERRES!!

Dilluns, 22 de juny de 2020 a les 11:00

Des de l’Ajuntament fa mesos que estem atents a les diferents noticies i normatives que han anat sortint al respecte, que han sigut moltes. Seguirem estant alerta, doncs poden haver-hi més canvis al respecte.

Ara per ara el més important és mantenir un control d’aforament exigent. És per això que hem instal·lat un sistema informàtic de control que permetrà saber en tot moment el número de persones dins el recinte esportiu. Estem treballant perquè aquesta informació sigui accessible en temps real des de qualsevol dispositiu mòbil i així cadascú podrà valorar si pujar, o no, a les piscines.

Per intentar minimitzar l’afluència de persones a les piscines i, per tant, evitar arribar al 100% de l’aforament, hem pres algunes mesures:

1️⃣ Hem apujat significativament els preus de les entrades els caps de setmana.

2️⃣ Hem eliminat l’abonament multipersonal de 10 accessos.

3️⃣ Hem regularitzat la gratuïtat a les persones de més de 65 anys, obligant-les a aconseguir el seu abonament gratuït a les oficines de l’Ajuntament.

Tots aquests canvis s’han fet amb la intenció de prioritzar l’accés de les persones del municipi que utilitzen freqüentment les piscines i reduir l’entrada de persones esporàdiques.

Hem decidit que l’aforament màxim en aquestes setmanes d’arrencada serà de 100 persones.

És un valor conservador, doncs tècnicament podria ser més elevat. Hem considerat més segur començar per un aforament més limitat i valorar, setmana a setmana, si és segur augmentar-lo.

Finalment, volem demanar comprensió per aquestes noves mesures que hem pres amb la voluntat que els casserrencs i casserrenques podem gaudir de les piscines com cada estiu, tot i aquesta complexa situació general.

 

En el requadre de la dreta trobareu les normes que estaràn penjades al recinte, preus i els horaris

Darrera actualització: 22.06.2020 | 11:17