O bé el Javascript del teu navegador està desactivat, i no es poden carregar els continguts d'aquest espai, o no hi ha continguts disponibles.

Cercador

Cerca avançada

Opcion principals

Menú General

On ets?

Inici>Actualitat >Notícies   Concert a l'estiu internacional de Casserres

Menú de la secció

Continguts de la secció

Notícies

 
Dimarts, 30 de novembre del 1999
Concert a l'estiu internacional de Casserres

quest proper diumenge 22 de juliol a les 17:30 hores es realitzarà el concert d'estiu internacional a l'Església Parroquial, formant part del 39è Festival de Cant Coral a la Catalunya-Centre

Aquest concert estarà format per la Coral infantil Sant Bartomeu sota la direcció de Sara Subirana i el Cor Femení Cantabile Chisinau Moldova sota la direcció d’Elena Marian, en un espai magnífic sota la nostra joia del barroc, el Retaule de la Mare de Déu dels Àngels.

El Cor Femení Cantabile va ser fundadat l’any 2009 per Elena Marian, reconeguda per ser una il·lustre conductora a la República de Moldova, amb més de 30 anys d’experiència.

La trajectòria d’aquest Cor ràpidament va ser valorat i en tan sols 9 anys, s’han establert com una gran icona del cant coral arreu del món, on adapten les melodies més clàssiques a les cançons pop del moment.

Durant el concert es farà un sorteig per ajudar a les despeses que comporta.

 

No us podeu perdre aquesta trobada única i gaudir de les boniques veus infantils de la Coral Sant Bartomeu i les noies de Cantabile!

US HI ESPEREM!

Lectures: 72   |  Versió PDF  |   Envia'm
Peu de pàgina

Opcions a peu de pàgina

Informació propietari

Ajuntament - Escodines, 14.  08693 Casserres. T. 93 823 40 00 - F. 93 823 43 36.  casserres@diba.cat  - N.I.F. P0804800A.   

Tecles d'accés ràpid pre definides

n a t h m c t b