O bé el Javascript del teu navegador està desactivat, i no es poden carregar els continguts d'aquest espai, o no hi ha continguts disponibles.

Cercador

Cerca avançada

Opcion principals

Menú General

On ets?

Inici>Actualitat >Notícies   Casserres viu una gran Festa de l'Esport

Menú de la secció

Continguts de la secció

Notícies

 
Dilluns, 11 de juny del 2018
Casserres viu una gran Festa de l'EsportEl passat 8 i 9 de juny es va celebrar la 3a edició de la Festa de l’Esport de Casserres organitzada conjuntament entre les entitats esportives i la regidoria d’Esports. Aquest esdeveniment estava format per dues parts: Nit de l’Esportista i les activitats esportives realitzades durant el dissabte al pavelló d’esports.

La nit de l’Esportista es va dividir en dos blocs: homenatge als esportistes que individualment han aconseguit estar en el podi en categories nacionals i reconèixer la tasca realitzada durant aquest últim any a les entitats esportives.

Primer va ser el torn dels següents: Històrics Club (Motor), Marc Vilardell Torra (BTT), Eva Puig Riba (Esquí) i Pau Llorens Caellas (Orientació). En aquest bloc, com a novetat d’aquesta edició, es va fer una trobada de l’equip de Casserres CF dels 1973-1978 i una altra de l’equip futbol sala femení Transcasserres que va disputar la lliga del Berguedà durants els anys 2000-2005.

Després per part de les entitats van ser: Casserres CF, FS Casserres,  Tennis Casserres,  Club Amics Petanca de Casserres i l’AMPA Escola Princesa Làscaris, juntament amb l'afició “Penya que S’arrenca” que anima els equips de futbol i futbol sala. Cada una de les entitats va distinguir diferents esportistes o persones vinculades a l’entitat, les quals també van rebre el trofeu de la Nit de l’Esport. L’acte, que va ser presentat pel periodista Isaac Vilalta, també incloïa un sopar popular amb gairebé 300 assistents.

Durant la tarda del dissabte hi havien organitzades diferents activitats esportives per a totes les edats. Es podia practicar futbol 3x3, bàdminton, un espai dedicat pels més petits, jugar a un parxís gegant, 3 en ratlla gengat o a les bitlles catalanes.

També cal destacar que en les tres edicions, els befinicis obtinguts en el bar durant la Festa de l’Esport són aportats a la Fundación Khanimambo, una petita ONG a Praia de Xai-Xai, uns 220 km al nord de Maputo, la capital de Moçambic, tocant a Sudàfrica.

L'organització està molt satisfeta d’aquest esdeveniment en el poble i ja està pensant en el proper any, on seran homenatjats altres esportistes, entitats i persones vinculades a l’esport.

 

Lectures: 75   |  Versió PDF  |   Envia'm
Peu de pàgina

Opcions a peu de pàgina

Informació propietari

Ajuntament - Escodines, 14.  08693 Casserres. T. 93 823 40 00 - F. 93 823 43 36.  casserres@diba.cat  - N.I.F. P0804800A.   

Tecles d'accés ràpid pre definides

n a t h m c t b