O bé el Javascript del teu navegador està desactivat, i no es poden carregar els continguts d'aquest espai, o no hi ha continguts disponibles.

Cercador

Cerca avançada

Opcion principals

Menú General

On ets?

Inici>Actualitat >Notícies   Aquest diumenge 8 de juliol, Mulla't per l'Esclerosi Múltiple a les piscines de la Vila de Casserres!

Menú de la secció

Continguts de la secció

Notícies

 
Dimecres, 4 de juliol del 2018
Aquest diumenge 8 de juliol, Mulla't per l'Esclerosi Múltiple a les piscines de la Vila de Casserres!

EL MULLA'T PER L'ESCLEROSI MÚLTIPLE ESTÀ D'ANIVERSARI!, AQUEST ESTIU FARÀ 25 ANYS, AMB UNA CELEBRACIÓ MOLT ESPECIAL.

Gràcies a el 'Mulla't per l'esclerosi múltiple' s’ha aconseguit que, al llarg d'aquests anys es conegui millor aquesta  malaltia.

Encara avui no se'n saben les causes i hi ha molta desinformació però la situació de les persones amb esclerosi múltiple ha canviat cap a millor al llarg dels 25 anys.

D'una banda, fa 25 anys no hi havia tractaments més enllà de la cortisona, avui dia,  hi ha molts tractaments al mercat tot i que encara hi ha molt camí per fer.

Durant aquest anys, el Mulla't també s'ha fet gran. Fa 25 anys hi van participar 67 piscines de Catalunya i l'any passat van ser més de 600 i més de 100.000 persones es van mullar.

Per col·laborar amb aquesta Fundació i amb els malalts d'esclerosi múltiple, tots els assistents podran deixar el seu donatiu a l'urna que la mateixa FEM haurà dipositat al bar de les instal·lacions o comprar material específic, elaborat per la FEM (tovalloles, necessers samarretes, bosses, etc.).

Compra la tovallola del Mulla't online!

Cal mencionar que tots els diners recaptats durant el dia aniran destinats íntegrament a la FEM.

Lectures: 43   |  Versió PDF  |   Envia'm
Peu de pàgina

Opcions a peu de pàgina

Informació propietari

Ajuntament - Escodines, 14.  08693 Casserres. T. 93 823 40 00 - F. 93 823 43 36.  casserres@diba.cat  - N.I.F. P0804800A.   

Tecles d'accés ràpid pre definides

n a t h m c t b