O bé el Javascript del teu navegador està desactivat, i no es poden carregar els continguts d'aquest espai, o no hi ha continguts disponibles.

Cercador

Cerca avançada

Opcion principals

Menú General

On ets?

Inici>Guia de Turisme >Llocs d'interès del municipi Església de Sant Miquel de Fonogedell

Menú de la secció

Continguts de la secció

Llocs d'interès del municipi
Església de Sant Miquel de Fonogedell
Des de Casserres, agafar la carretera que porta el nom de Camí de Cardona a uns tres quilòmetres del poble aproximadament hi ha un trencall a la dreta, està indicat.

És una petita ermita romànica dedicada a Sant Blai. És formada per una sola nau rectangular coberta amb arc de mig punt que acaba en un petit absis semicircular, bastit a la part de llevant i cobert amb un quart d'esfera. L'edifici és molt auster, mancat totalment d'ornamentació. La porta originària que assenyalava l'entrada es trobava a migdia, però avui dia roman tapiada, si bé encara és visible. Actualment, el primer edifici romànic resta molt modificat. El petit campanar d'espadanya, d'una obertura, la porta a ponent i la sagristia oberta a tramuntana són obres molt posteriors. El fet d'estar totalment enguixada en el seu interior i el cor als peus de l'església modifiquen l'espai original.

Guarda la clau “La Pilar de Cal Blasi”.

Sant Miquel de Fonogedell
Sant Miquel de Fonogedell
Dades de contacte
C/ Bisbe Comellas, 119
Casserres · 08693
Persona de contacte: Pilar Sunyer Puig

Peu de pàgina

Opcions a peu de pàgina

Informació propietari

Ajuntament - Escodines, 14.  08693 Casserres. T. 93 823 40 00 - F. 93 823 43 36.  casserres@diba.cat  - N.I.F. P0804800A.   

Tecles d'accés ràpid pre definides

n a t h m c t b